Задай въпрос

LiveZilla Live Help

 
Марки
 
Промоции
 
Video
 
Количка
0 продукта
 
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 
 
Партньори
 

 

Как да направя поръчка онлайн?

Как да направя поръчка онлайн ?

 

Пазаруването онлайн в nikinta.com е лесно , удобно и приятно и само с няколко кликвания Вие можете да направите Вашия избор и след това да направите поръчка , като следвате стъпките по-долу :

Стъпка 1   -  Избор на продукти...

Изберете вляво категория продукт(и) или марка ( производител) , която Ви интересува и кликнете върху картинката или името на продукта .  
Всеки продукт при нас е представен с цена , наличност , модел, марка , оценка на потребители и много  снимки .  Също и подробно техническо описание , като повечето от продуктите имат дори и видеопредставяне чрез един или няколко видеоклипа и предложени още подобни продукти ! Клиентите ни могат да дават отзиви за всеки отделен продукт чрез коментар ( не бъркайте този коментар с полето коментар при поръчка ! )
Стъпка 2    - Избор  на продукти в Количка...

След, като си харесате даден продукт и решите да го закупите -   добавете го във "Количка".  Това става като натиснете само веднъж бутона Поръчайте ,  както е показано на снимката по-долу : 
* Ако желаете да закупите повече от един брой от даден продукт - това можете да сторите по един от следните три начина :

1 ) Като впишете броя в полето количество и едва тогава да натиснете бутона Поръчайте

2) Като кликнете съответния брой пъти върху бутона Поръчайте

3) Като направите впоследствие редакция в раздел  Количка

Можете също така ако желаете да закупите няколко различни продукта , като по същия описан начин всичките ги пращате в "Количка "

   Така....  , сега вече избраните от нас продукти които желаем да закупим  са в Количка (горе вдясно) , приключили сме с избора си , взели сме окончателното решение и можем да преминем към подаването на поръчката !

Отваряме Количката като кликваме в нея върху  Редактирай  , както е показано на снимката : 

и виждаме нещо подобно :

Преглеждаме съдържанието дали всичко е така както искаме . Ако искаме да премахнем някой продукт или  да променим количество можем да направим редакция и след това да натиснем бутона Обновяване .

   Като прегледаме всичко и се уверим , че всичко е наред - преминаваме към същинската регистрация на поръчката чрез бутона Плащане

 ( не се плашете , не става въпрос да плащате , а само да регистрирате поръчката си в магазина ни  ! ) 

 Ще видите това което е на снимката долу , като имате избор да сложите точка в една от двете възможности по Ваш избор - Еднократна поръчка или Регистриране на клиентски профил и натиснете бутона  Продължи 

 

Стъпка 3   -   регистрация на поръчката ...

     От новоотворения прозорец  попълваме подробно и точно нашите данни,  като полетата със * са задължителни за въвеждане , преглеждаме отново дали всичко е попълнено и вярно и накрая преди да натиснеме бутона "Продължи" с поставянето на  чавка V в квадратчето че сме прочели , запознати и съгласни с  Условия за ползване натискаме бутона "Продължи "

Честито !

Натискаме бутона Продължи и после от Количка отново Плащане - сега ни остана само да уточним адреса и начина на доставката , да прегледаме да не сме сгрешили някъде и.....   сме готови !

 

 

 

  *      На електронния адрес който сте въвели при попълването на Вашите данни  също ще получите писмо ( e-mail ) потвърждение че поръчката Ви е приета,  номера й  и  състоянието на обработка !   Не е необходимо да отговаряте на него - то е генерирано автоматично от системата за Ваша информация !