Задай въпрос

LiveZilla Live Help

 
Марки
 
Промоции
 
Video
 
Количка
0 продукта
 
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 
 
Партньори
 

 

За какво служи полето Коментар

   При нас в нашите онлайн магазини за продажба на електроника имаме предложени над 900 модела продукти предлагани от различни търговци ! Това са над 900 модела ( цифрата се мени постоянно , а и това са модели , а не бройки - бройките от моделите в различните складове  са хиляди ! ) ! Търговците при нас също не са един и двама ! А складовете са десетки разположени на различни места в страната ! При тази ситуация не е възможно един човек да знае всички подробности за конкретен продукт ! А и самите търговци сами си качват при нас продуктите ( защото е безплатно ! ) със съответните  подробни технически спецификации , снимки , видео и цени ! Също така отново с търговска парола и име те сами си взимат поръчките от административната част на онлайн магазините ! Ние не сме някакво дребно магазинче на някоя уличка дето има из рафтовете си примерно 10 до 30 продукта дето се мъчим да ги продадем в интернет ! Ние не сме и също така  търговеца който Ви продава съответния продукт ! Това го пише изрично и е подробно разяснено в 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

на всичките ни онлайн магазини !

 

 Целта на нашите онлайн магазини е да предложим продукти на клиентите само от директни вносители на най ниската цена в България !

 

Това е и предимството ни ! За да дадем възможност на някой търговец да качва продукти при нас , ние преди това проверяваме дали той наистина е директен вносител на продуктите които предлага ! Не допускаме търговци прекупвачи които да печелят на гърба на хората от препродаване на завишени цени !

 

  Затова и цените при нас са най ниските ! 

 

Премете го и  като социална дейност в полза на обикновените хора  ! Заможните  си пазаруват и от моловете.....

 

 За съжаление обаче това има и обратна страна ! Не ни е възможно да допуснем всеки да си качва и предлага всякакви продукти при нас от неизвестен произход и анонимни продавачи както е например в  http://prodavalnik.com/  , но и в същото време за сега системата ни не позволява и да разграничим нещата така че при интерес към някой конкретен продукт клиента да задава въпроса директно към съответния търговец качил и предложил продукта - защото те са много ! А и не можахме да се преборим и да наложим на търговците в спецификацията на дадения продукт изрично да вписват и данните си за контакт , защото специфичното при тях е че не продават една бройка и продуктите им са по складове където са във фабричните си транспортни опаковки  , а не в магазини по рафтовете и след няколко плахи опита те се оплакаха че клиентите постоянно ги притеснявали по телефоните с безкрайни пазарлъци , предложения за бартери , безкрайни претенции и малоумни въпроси ! А това са сериозни търговци на едро които дори продават на големите търговски вериги , а не продавач-консултанти които да изнасят образователни беседи на клиентите  на тема хардуер и интернет !

  По тази причина досегашната практика наложи следния ред и начин на поръчки и покупки в нашите магазини : 

1.     Клиентите разглеждат в онлайн магазините продуктите  с подробните им описания и харесват 

2.     При харесан продукт и решение за покупка - правят поръчка в онлайн магазина и ако имат някакви допълнителни въпроси или претенции - това задължително го вписват при поръчката там в полето "Коментар " !

3.     Единствено при наличие на вписване в  "Коментар" съответния търговец задължително се свързва по телефон , skype , e-mail или друго  с клиента за доизясняване на поръчката преди нейното изпращане  ! Отговаря на зададените от клиента конкретни въпроси,  и при договаряне изпраща по куриер поръчката . В този  разговор  могат дори да се договорят клиента да дойде лично в офиса на търговеца в определен ден и час , и на място да прегледа продукта който е специално за целта изнесен от търговеца от склада !  В случай , че търговеца при наличие на вписан "Коментар " не се свърже с клиента  , то клиента с право може ако пожелае да откаже поръчката ! Ако обаче няма вписано в  "Коментар " търговеца директно изпраща поръчката по куриер на посочения при поръчката от клиента адрес !

4.     При подаване на поръчката клиента е в правото си и може да поиска и впише опцията :  " Прегледай пратката за 15 минути и тогава я плати "

5.     Юридически покупко-продажбата  се счита за извършена в момента когато клиента плати на куриера и получи продукта !

  Съжаляваме че трябваше толкова дълго и подробно да Ви разясняваме тези неща,  но  няма как да направим така че клиента директно по телефона да си поръча на съответния търговец харесания и избран  продукт(и) ! 

  Ваше си е решението дали да направите поръчка при нас или да го купите на друга цена от другаде !

 Можем обаче да Ви гарантираме че това са много сериозни търговци директни вносители и засега практиката доказа ,  че клиентите в нашите онлайн магазини са много доволни и отново идват да пазаруват при нас !

http://nikinta.com

http://amobg.eu

http://nikinta.eu

........................

.........................